35 thoughts on “Epigrama care mușcă (CCLV)

 1. Decat sfaturi de la UE mai bine lipsa! Europeni am fost de la bun început si sigur nu devenim “mai europeni” daca înghițim toate ineptiile UE!
  Ca Dragnea si partidul lui nu au ce cauta la conducere e clar dar pe cine am putea pune sa nu faca la fel?

  1. Mergem și admirăm realizările UE, valorificăm banii UE, avem prieteni și neamuri în UE, am putea să primi miliarde de euro de la UE, dar noi nu vrem sau nu știm să-i accesăm. Ori suntem proști (nu chiar noi), sau nu vrem bani din care nu se pot fura.
   Cu toată aprecierea, vrăbiuță hărnicuță! 🙂

   1. Domnule Petru realizarile UE sunt de domenil trecutului acum e o problema sa mai termini de ex un aeroport. Banii de la UE nu vin pe degeaba ei inseamna in primul rand subjugare economica in al doilea concesii la morala nationala, structura sociala samd. Pentru o cooperarea mai avantajoasă cu UE ne lipsesc oamenii de valoare românii in primul rand români și apoi politicieni, economi, specialisti….Nu în ultimul rând am dat pe degeaba atuu-rile din mana: zacaminte, poziție strategică..

   2. Așa este! Oamenii harnici și dotați au plecat când au văzut că valorile adevărate nu sunt respectate de conducătorii țării. Dar se plătesc mii de lei pentru angajați care nu fac nimic, ba mai mult, sunt plătiți să acopere furturile politicienilor. Noi suntem cel puțin la fel de vinovați dacă nu luăm atitudine, într-un fel sau altul.

   1. Bună dimineaţa!
    Sincer să fiu, “veorica” a reușit să-l facă și pe “multe case” să vorbească singur, un succes dealtfel, eu sunt George, dar nu mă deranjează nici majusculele.
    O zi de povestit vă doresc!

 2. Oare cat vom mai auzi de acest Drac-Nea ❓ ,poate pleaca pe Marte si vrea sa arunce o bomba sa termine cu tara noastra 🙂
  Buna dimineata! Tuturor
  Draga Petru sa ai un sfarsit de saptamana fericit si serveste o cafeluta ❗ 🙂

  1. Atâta vreme cât e la conducere și ne prăduiește țara, nu-l vom ierta, ci o să-l înțepăm prin toate mijloacele literare pe care le avem la dispoziție.
   Bună dimineața și un weekend cu mireasmă de iarnă frumoasă, Anușka! Deja se fac pregătiri pentru sărbători, în toată lumea. 🙂

  1. Bună și veselă să-ți fie inima, Anușka!
   Veselă îmi va fi și mie, mai ales după cafeaua ta, pentru care îți mulțumesc, dar și datorită razelor de soare care-mi pătrund cu îndrăzneală prin fereastră. 🙂
   Toate cele bune, dragă prietenă!

  1. Bună dimineața, Alioșa! 🙂
   Așteptăm iarna cu plăcere sau ca pe un fapt inevitabil. E frumoasă și ne purifică natura, ba ne afectează și sufletul. Numai să ne ia cu binișorul, că nu ne putem baza pe autorități, veșnic luate prin surprindere. 😦
   Un sfârșit de săptămână feeric, Sandule! 🙂

 3. Se doreste distantarea de Vest. Guvernantii vor sa-si faca de cap mult timp si de acum inainte. Isi atrag sustinatori de te miri din care categorii. Acum vor creste salariile celor cu studii superioare, desi se stie ca multi si-au cumpărat diplomele…
  Să ai bucurii!

  1. O mișcare previzibilă pentru mulți dintre noi, despre care am atras atenția în articolele anterioare. Păcat că mulți dintre susținătorii acestui partid nu văd sau nu vor să vadă spre ce dictatură ne îndreptăm. Și regres în civilizare.
   Salutări și urări entuziaste!

 4. Plătim efectul ruperii de Europa, prin închiderea granițelor de către comuniști. Parcă am trăi la capăt de lume, nu pe cel mai civilizat continent.
  O săptămână rodnică, Cristian! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.