Zâmbete în așteptare

BANCURILE SĂPTĂMÂNII

* De ziua lui, Ion primește o pușcă de vânătoare. Dornic să o încerce, pleacă la vânătoare de urși. Ajuns în pădure, vede un urs negru. Pune pușca la ochi, țintește, trage, ursul cade mort. Ion se apropie de urs, îl mișcă cu piciorul… când… simte o bătaie pe umăr. Se întoarce și ce vede? Un urs brun care îi spune:
– Ioane, Ioane, situația e nasoală. Tocmai l-ai omorât pe vărul meu. Acum ai două opțiuni: ori te sfâșii și te omor, ori facem sex.
Ion stă, se gândește… până la urmă:
– Bine, ursule, asta e. Facem sex.
După ce termină, Ion pleacă acasă, mai mult mort decât viu. Stă la reanimare 2 săptămâni, după care, dornic de răzbunare, se întoarce în pădure. Caută ursul brun, îl găsește, îl omoară și simte pe umăr o bătaie. Se întoarce și vede un urs grizzly, care îi spune:
– Ioane, situația e nasoală. Ursul brun pe care tocmai l-ai omorât era vărul meu. Acum ai două opțiuni… ori te sfâșii și te omor, ori facem „wild sex”! Ion stă, se gândește și apoi zice cu jumătate de gură:
– Bine, ursule, asta e. Facem sex sălbatic.
După partida de sex sălbatic, Ion stă la reanimare 3 luni. Și de data asta își jură că se va răzbuna. Se întoarce în pădure, caută ursul grizzly, îl omoară și… DA… o altă bătaie pe umăr. Când se uită în spate, un urs polar uriaș care îi spune:
– Ioane, acum între noi fie vorba… nu-i așa că tu nu vii aici pentru vânătoare?!

* Unul cu un Logan îi face semn unuia cu Ferrari să coboare geamul și îl întreabă sec:
– Ești mulțumit de ea?, că am văzut că nu prea își cumpără lumea.

Imagine similară

 

* – Ce-mi luați de ziua mea?
– O tobă.
– Am deja tobă!
– Știm. Ți-o luăm!

* La școală, învățătoarea îl întreabă pe Bulă:
– Bulă, ce este un summit?
Bulă se concentrează puțin și răspunde:
– Summitul este o reuniune cu toți președinții țărilor NATO, care vin cu ideile lui Trump și pleacă cu ideile lui Putin.

* Se apropie ziua de naștere a soacrei, iar ginerele nu știe ce cadou să-i facă. În cele din urmă s-a decis și i-a rezervat cel mai fain loc din cimitir.
A mai trecut un an, din nou ziua de naștere a soacrei. De această dată, niciun cadou. Soacra întreabă:
– Scumpul meu ginerică, gata, nu mă mai iubești?
– Ba da, mamă, cum să nu te iubesc? Doar că sunt un pic supărat, deoarece nu te-ai folosit de cadoul de anul trecut!

* Azi am văzut primul semn al primăverii: doi tipi duceau un radiator electric la casa de amanet.

* Bunica, proaspăt tunsă, își întreabă nepoțelul:
– Ei, ce spui, nu-i așa că tunsă scurt, bunica ta nu mai pare babă?
– Așa-i! Acum pare moș!

* Doi polițiști în gară, așteptau trenul. La un moment dat, văd ei un cântar vorbitor. Primul, bagă moneda, se urcă pe cântar și aude:
– Ai 1,80 m, 80 de kg și aștepți trenul de Iași.
Auzind, rămâne mască. Se urcă și al doilea și aude:
– Ai 1,80 m, 70 kg și aștepți trenul de Iași.
– Nu se poate, zice primul. Hai să ne urcăm amândoi, să vedem ce spune.
Zis și făcut:
– Greutate 150 kg, sunteți polițiști și vrând neapărat să faceți pe cretinii, ați pierdut trenul de Iași…

* O să fiu foarte ocupat pe lumea cealaltă. Lista celor pe care vreau să-i bântui, crește în fiecare zi…

* – Cum îi merge fetei tale?
– Excelent! Soțul o iubește, îi cumpără parfumuri scumpe, haine de blană, o duce în vacanțe…
– Și băiatul?
– Prost. S-a însurat cu o nesimțită: ba vrea să i se cumpere parfumuri scumpe, ba haine de blană, ba vrea dusă în vacanțe!

* – Doctore, am dinții galbeni! Ce pot să fac?
– Pune-ți o cravată maro!

* – Domnule doctor, după ce beau o sticlă de whisky, încep să văd șoricei! Ce trebuie să fac?
– Să lași băutura!
– Dar, totuși, nu e mai bine să cumpăr o pisică?

* Un bărbat și o femeie, care nu se cunoșteau, împărțeau același compartiment într-un vagon de dormit. După ce au trecut peste momentul inițial de stânjeneală, s-au întins să doarmă, el pe patul de deasupra, ea pe cel inferior. În mijlocul nopții, bărbatul se înclină în lateralul patului, o trezește pe femeie și-i spune:
– Îmi cer scuze că vă deranjez, însă îmi e foarte frig. Ați putea să-mi dați încă o pătură?
Femeia se înclină și ea în lateralul patului și, uitându-se spre el, îi face cu ochiul și îi spune:
– Am o idee mai bună, ce-ați zice dacă numai pentru noaptea asta ne-am considera căsătoriți?
Bărbatul, încântat, e de acord, după care femeia îi spune:
– Ia-ți singur o pătură, trântor împuțit ce ești!

31 thoughts on “Zâmbete în așteptare

 1. Aia cu ursii…chiar nu-i rea , mai ales ca o stiu de prin ’70 insa , avea si-o morala : nu lasati prostii singuri in padure , strica … fauna 😉 ! Ca dovada no.2 , ofticosu’ ala cu Loganul care-avea dreptate in felul sau . No.3 este politic { ca si urmatorul de altfel } , chiar daca nu te-ai prins inca , pai de prin 1945 cam asa spuneau si aia din comisiile de nationalizare . “- Ai o gaina ? Stim , ti-o luam ! ” 😕 No. 9 reprezinta un deziderat ce DORESC sa se indeplineasca… cat mai tarziu cu putinta 😎 ! Ultimul in schimb m-a facut brusc sa-mi reamintesc faptul ca , fix a doua zi dupa casatorie , nevasta-mea m-a trimes la Obor sa cumpar o … plapuma . 😡 . Nene Petre Dumnezeu isi face pomana cu noi aducandu-ne in sfarsit PRIMAVARA , SOARE , CALDURA iar dumneata , ne-aduci zambete . Pentru un astfel de om : RESPECT SI VIATA LUNGA ❤ !!!!!!!!!!!

  1. Eu cred că era o plapumă de două persoane, iar nevasta te-a trimis să o cumperi de dragul de-a dormi amândoi sub același înveliș.
   E bună căldura de primăvară, nea Marian, doar că pe mine m-a cam dereglat cea din hotel stațiunii, unde merg caloriferele încă, iar eu transpir precum vara. În schimb, se aude că în Maramureș a căzut bruma și a redus din șansele ca semințele de zarzavaturi să răsară. Sănătate și Doamne ajută!

 2. Zambete ………… la inceput de saptamana sa ne mearga struna 🙂 🙂 🙂
  O cafea din partea mea si sa ai o saptamana cum iti doreti ❤

  1. Săru-mâna pentru cafea și urări, Anușka!
   E o perioadă când am mare nevoie de amândouă, dat fiind că tot programul îmi este dat peste cap. Îți doresc o după-amiază tihnită și o seară de vis, dragă prietenă! 🙂

 3. Ha, ha! Salutare, dragă Petru și mulțumiri. Mi-am luat porția de veselie pentru acestă săptămână. Aia cu Ferari m-a făcut să zâmbesc copios. Chiar așa, nu prea se cumpără!
  Ultimul e mortal. Transformarea multor „zâne” începe imediat după schibarea statutului. Cravată maro pentru dinții galbeni? Ha, ha, ha! 😀
  Numai bine îți doresc și o săptămână cât mai frumoasă!

  1. Mare mulțămire pentru umorul suplimentar pe care l-ai adus prin comentariile tale, dragă Alex! Se vede treaba că ai această calitate în sânge, iar asta face ca bancurile împărtășite cu tine să producă roade, precum semințele sădite în grădină.
   Voie bună și multă vigoare în tot ce-ți propui! 🙂

  1. Ziua bună, de data asta, Anușka! Cu aceeași recunoștință pentru vizită și cafea, care merge acum și la această oră, doar sunt în vacanță. 😉
   Să auzim numai de bine, dragă prietenă!

 4. Bine ai venit la Geoargiu -Bai nea Petre si … sa-ti fie d e bine si tratamentul ! Nu te-am intrebat : ati reusit pana azi , sa treceti la ora de vara 😀 😀 😀 ?

  1. Aș fi dorit să-ți răspund cu „bine te-am găsit, nea Marian!” Doar că nu te văd pe aici, toate chipurile fiind străine, iar programul derutant. 😉
   Am mai trecut peste încă o schimbare de oră, dar sper să apuc anul în care se va înceta cu acest joc absurd.

 5. Încă marți pentru mine, sincer pot sa spun draga Petru ca îmi priesc foarte tare zâmbetele aduse de tine, al naibii este Ion, răzbunarea bate_o vina, cu bunica, cu învățătoarea, pe alocuri puțin umor negru, mulțumesc pentru porția de veselie!!! 😄

  1. „Nicio zi fără zâmbete!”, asta ar trebui să ne fie una din devizele cele mai importante. Indiferent cum le-am încuraja sau pe unde le-am căuta. Iar dacă o mică sursă de înveselire se găsește pe această pagină, mă simt tare bucuros că sunt de folos, dragă Mica! 🙂

 6. Câte un cântar ca-n Iași ar trebui pus peste tot. Măcar ăla le poate spune cât de cretini sunt. Bancurile m-au făcut să zâmbesc după o zi destul de obositoare.

  1. Poate când ar vedea atâtea cântare care-i întrec în istețime, s-ar pune și ei să mai citească o carte, să mai învețe la școală. Că amatori pentru această profesie sunt cu nemiluita. Zile tihnite îți doresc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.