61 thoughts on “Epigrama care mușcă (CCLXXVII)

   1. Deși, “tot românul se naște poet, d-apăi eu barosul meu”, poate nu-s atât de român ca Veo și nu versific bine.
    Așa că, fără rime, Vasilica tocmai ne făcu dovada caracterului parșiv – acum două zile a zis la Tv că “a fost lovitură de stat”, azi a zis că nu. Cred că pentru a-și atinge scopul, ar scuipa-o și pe mă-sa.

  1. Acum se decide ce cale alegem, lăsând deoparte toate zvonurile, știrile false și prejudecățile. E bine să avem mintea cea din urmă, altfel nu mai apucă nici nepoții noștri „o țară ca afară”.
   Să fii iubit și mereu iubitor, dragă Ștef!

 1. Da frumos a-ți mai ritmat, voi cei care l-ați votat… sau nu
  Nu am votat cu nici unul dintre ei.
  Am primit de la o prietenă din Iași un mesaj, pe care nu-l pot spune acuma, poate după alegeri. Am râs cu lacrimi.Intelectuali cu doctorate, votează cu V. … Ion să nu fie prea fericit. Aici am ajuns.
  Mă gândesc cu groază câtă incompetență există în țara asta.(vezi cazul de la Timișoara). Si… cui îi pasă, morți cu morți. vii cu vii.

  1. Așa e-n ultima vreme,
   De când poporul se screme
   Să aleagă din neghină
   Un rău mic ce va să vină,
   Dar să nu uităm vreodat’
   Că oricare candidat,
   Dintre noi s-a înălțat.

 2. Draga Petru votez Johannis ,ca daca ar ajunge analfabeta asta proasta presedinte ,vafi vai si amar de tarisoara noastra ,iar primul lucru care il va face este sa il aduca pe Drac-nea la putere si mafia tot nu va fi starpita .
  Serveste o cafeluta pana vom vedea rezultatul 🙂

  1. Bună dimineața și bine ai venit cu cafeaua noastră cea de toată zilele, Anușka!
   Majoritatea românilor știu că Dăncilă nu ne-ar face cinste ca președinte, dar mai trebuie să meargă la vot pentru a o arăta. Cu cât mai mare va fi diferența de voturi cu care va câștiga Johannis, cu atât mai dură va fi lecția pentru PSD. Să le fie de folos și să-și aleagă oameni de valoare în frunte, că ar fi de unde.
   Mii de mulțumiri și tot atâtea urări de bine, dragă prietenă! ❤

 3. Fara mai a comenta pe subiect, eu votez Klaus Johannis. Am vot și în primul tur. Si ma aștept ca prezenta la vot sa fie cu cel putin 15% mai mare decât în primul tur.

 4. Astăzi mi-am schimbat părerea
  am pus totul în balanţă,
  să stau să nu-mi spun părerea?
  nuuuu, mai bine pun mâna pe clanţă!

 5. Cu simt de răspundere voi merge la vot, respect pentru cel care va ieși, Doamne ajuta poporul roman, sa se mai termine din încrâncenarea celor 30 de ani!!! 🙏♥️💛💙 Sa fiți iubiți, dăruind iubire!!! 🍀🌺

  1. S-a cam răcit vremea, iarna arătându-și colții în ultimele zile. Sperăm la câteva raze de soare în duminica alegerilor, dar nu ne poate ține în casă nicio vreme, cât o fi de urâtă. Mulțumiri pentru gândurile bune, la care îți răspund cu urări la fel de călduroase, dragă Mica! 🙂

 6. Doamne ,am vazut pe net niste sondaje care analfabeta se tine scai dupa Johannis cu cateva procente mai putin ,sper sa nu iasa ea presedinte 🙂
  Weekend placut si votati binele dragii mei prieteni ,mai aveti o zi ca sa va ganditi 🙂
  va imbratisez cu drag si sa aveti un weekend fricit!
  Pofta buna la o cafea! ❤

 7. Și eu am multe cunoștințe, virtuale sau reale, care-mi spun că vor vota cu Dăncilă, ba chiar sunt siguri că ea va ieși câștigătoare. E rău când românii sunt manipulați atât de ușor, cu iluzorii creșteri de venituri și cu o campanie de denigrare plătită tot din buzunarul nostru. Tare-s curios în privința rezultatului de mâine!
  Săru-mâna pentru vizită și cafeluță, Anușka! 🙂
  Gânduri bune și urări în consecință, dragă prietenă! ❤

 8. Bună dimineața! Musai să mergem la vor, este o datorie elementară pentru fiecare cetățean, indiferent ce preferințe are. Nu pot să înțeleg pe acei oameni care atâta mai comentează procesul electoral, dar nu se deranjează să meargă până la secția de votare!
  Numai bine să ne fie! 🙂

  1. Bună să-ți fie inima și bine-venit votul, dragă Alex! Știu că avem amândoi aceeași concepție sănătoasă pentru democrație și evoluția economică pe care o tot așteptăm de trei decenii. Mai știu că mulți dintre noi sunt prea comozi sau chiar inconștienți că votul lor e important, indiferent de politicienii care concurează. E păcat că astfel de absențe ne pot lăsa mereu în urma statelor cu o evoluție benefică în toate domeniile.
   Să auzim de bine, mai ales mâine dimineață! 🙂

 9. Am votat și am emoții.
  Când Viorica a zis astăzi că va merge înainte mi-am amintit de vorba cum că ”înainte era mai bine”. Brrr.
  Eu vreau evoluție, vreau educație, știi doar.

  1. Și eu am emoții, după câte persoane am auzit că o vor pe cea care le-a mărit pensiile și salariile minime. 😦
   Sper, însă, că intelectualii cu conștiința integră să se mobilizeze, așa cum au demonstrat mulți artiști de prestigiu.

  1. Erau ani în care mă implicam mai mult înainte de alegeri, cu argumente din suflet și cuget. Acum m-am mulțumit cu un vers care cred că-mi arată clar convingerea. Datoria noastră e să-i taxăm de fiecare dată prin vot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.