Sugestie pentru un cadou fantastic de frumos: „Metamorfoza”

Fă-ți un cadou minunat de sărbători. Fă-le și prietenilor tăi o surpriză plăcută, dăruindu-le o carte cu patru povestiri fantastice care îi vor acapara de la început și îi vor ține în priză până la ultima pagină. Volumul „Metamorfoza” a apărut de curând la editura Pavcon, o editură care publică doar cărți de succes ale scriitorilor români. Prietenii și colegii de blog știu despre ce e vorba, iar pentru cei neavizați o să fac un scurt rezumat al celor patru nuvele.

1. „Tangențial” e o poveste care redă aventurile unui grup de turiști acaparați de un corp ceresc aflat în trecere tangențială pe lângă planeta noastră. Cu timpul, aceștia își dau seama că sunt prizonieri pe o planetă artificială în care trăiesc niște ființe foarte avansate tehnologic și care pretind că sunt creatorii vieții de pe Pământ. Vor reuși oare pământenii să se reîntoarcă pe Planeta Mamă și să o salveze de o iminentă Apocalipsă?

2. „Autobuzul” e o nuvelă care ne aduce în atenție povestea extraordinară a unui autobuz și felul diferit în care e redată de fiecare dintre oamenii unei localități. Explicația incredibilă o găsește la urmă personajul principal, un bătrân hâtru și scump la vorbă, pe nume de badea Grigor.

3.„Metamorfoza” vă aduce în prim-plan un cuplu de îndrăgostiți, care trece prin evenimente teribile după ce tânărul calcă pe o scoică și se rănește la picior. Corpul lui se transformă treptat într-o scoică uriașă, care-i oferă calități deosebite, dar îl transformă într-un paria al societății. Eroul poate rivaliza cu personaje din filme celebre, cum ar fi Spiderman, având puteri de super-erou, alimentate de însușirile benefice ale mării.

4. „Copilul mării” sau „Întoarcerea Omului Scoică” este o continuare a aventurilor Omului Scoică, în care el este chemat să-și salveze fiul adoptiv și să ajute la zădărnicirea planurilor diabolice ale unui doctor malefic. Acțiunea și suspansul predomină și te cuceresc garantat.

Comandă această carte la un preț redus (25,60 lei în loc de 32.00 lei), de la editura Pavcon, număr de telefon: 0727.77.80.06. Are 272 de pagini care te vor cuceri cu siguranță, ca un film de succes de la Hollywod, doar că, de data asta, eroii sunt români de-ai noștri.

36 thoughts on “Sugestie pentru un cadou fantastic de frumos: „Metamorfoza”

 1. Felicitari!Ai publicat niste povestiri de valoare si mult interesc !Bravo! Mult succes ! O seara excelenta iti doresc!:)

  1. Săru-mâna pentru încurajări, Anușka! Deși numărul de cititori e esențial pentru orice autor, aprecierile prietenilor și colegilor de pe blog valorează foarte mult pentru mine.
   Mulțumesc frumos și pentru cafeaua duminicală, foarte drăguț servită! 🙂
   Gânduri bune și sentimente nobile îți transmit și cu această ocazie, dragă prietenă! ❤

 2. Felicitări, dragă Petru! Încă o carte publicată și încă o bucurie pentru fanii și cititorii dumitale! Musai să o comandăm. Numai bine și mult, mult succes în continuare! Așteptăm cu nerăbdare noi și noi pagini, cu care să ne delectezi! Sănătate și putere de muncă! 🙂

  1. Mulțumiri călduroase pentru încurajările și vorbele frumoase pe care le primesc de fiecare dată din partea ta, dragă Alex! Cuvinte care îmi dau speranța că povestirile mele sunt și vor fi tot mai citite și apreciate, iar asta mă face să merg înainte cu alte volume de proză și poezii.
   Multă vigoare și mult spor îți urez, la rândul meu! 🙂

  1. Mă bucură foarte mult decizia ta și aștept să-mi spui, în cele din urmă, dacă sugestia mea a fost inspirată. Cred că n-ai avut mereu timpul necesar să-mi citești în întregime cele patru povestiri, deci concluzia ta după lecturarea volumului e bine-venită!

 3. Felicitari!

  P.S. Vin si eu cu o informatie: eu am cumparat o alta carte publicata de tine direct de la editura PAVCON: str. Pictor Strada Pictor George Demetrescu Mirea 12; este pe langa Arcul De Triumf. Desigur, am sunat inainte de a merge spre adresa…

 4. Mă bucur că te-ai pornit s-o citești și nădăjduiesc ca toate cele patru povestiri să-ți fie pe plac. Soră-mea mi-e cel înverșunat critic, dar, de data asta, am primit aprecieri pozitive. 🙂

 5. Bună, Petru! Datorită unei prietene care-mi oferă în dar bani( avem o relație atât de apropiată încât ne permitem acest lucru una față de alta), anul acesta cadoul meu de sărbători va fi cartea ta. Am sunat azi la editură și în maximum două zile voi primi cartea! 🙂

  1. Gestul tău mă emoționează profund și îmi umple sufletul de recunoștință, Roxi. Fapt pentru care aș vrea să-ți fac și eu un mic dar, constând într-o carte ( Planeta Paradis), pe care ți-o pot expedia prin poștă, dacă-mi trimiți adresa pe email la petrutz34@yahoo.com
   Nu promit că va ajunge înainte de sărbători, dar în luna ianuarie e sigur. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.