31 thoughts on “Epigrama care mușcă (CCLXXXIII)

 1. O reclama care nu o suport,mereu schimb canalul 🙂
  Telecom nu stie cum sa mai atraga clientii 🙂

  O duminica plina de veselie iti doresc Petru intr-o inca o zi de stat in casa 🙂
  Pofta buna la o cafeluta aromata ! ❤

  1. Și pe mine mă irită, mai ales că o aud și de vreo trei-patru ori într-un calup de publicitate. În variante diferite, dar cu același personaj.
   Săru-mâna pentru cafeluța duminicală, alături de urări adecvate unui sfârșit de săptămână benefic și binecuvântat, dragă Anușka! ❤

 2. Ciobanii, mai ales cei din zona Sibiu, sunt oameni bogați si orientati in afaceri si confort. Sunt sigur ca au generatoare electrice, nu se bazeaza pe rețelele publice. Ca fapt divers, in urma cu cateva decenii, la noi in Pomi s-a interzis scoaterea oilor pe izlaz. Practic, era interzisa cresterea oilor. Cea mai apopiata zona de oieri era Oașul.
  Sănătate!

  1. Tot din zona Oașului ne vin și acum mieii de Paște, iar Sâmbra Oilor din Huta Certeze a rămas o sărbătoare apreciată și vizitată de oameni din toată țara sau de peste hotare. Doar în anul ăsta mă tem că va fi și ea anulată din cauza stării de urgență.
   Să auzim de bine!

 3. E simpatic ciobanul ardelean, care vrea să fie în pas cu tehnologia. Eu aștept să ne arate și dotarea măgarului cu GPS! 😀 Cât despre întrebarea cu curentul… cine mai știe ce soluție găsește pe munte? O mică eoliană, o instalație cu „biogaz”, bicicletă cu dinam! 😀 Ăsta sigur rescrie Miorița! Ha, ha!
  Toate cele bune, dragă Petru!

  1. S-a emancipat Ghiță al nostru de când a fost luat în vizor de mass media, iar apoi a ajuns cu oile și în București. 😉 Probabil că are în subordine alți ciobani, iar el își permite să stea mai mult cu familia și să folosească internetul din casă. Orice e posibil, atunci când îți merge mintea. 😀
   O zi de joi cu frumuseți de admirat, dragă Alex! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.