21 thoughts on “Epigrama care mușcă

   1. Dacă stau să mă gândesc,
    Auru-i metal domnesc,
    Dar e un partid ”balșoi”
    Care-l transformă-n noroi.

    Mulțumesc, Issa, că mi-ai pus ”mingea la fileu”!

  1. Sărut–mâna cu aleasă mulțumire, Ileana! Și pe mine m-au impresionat intervențiile inspirate ale lui Dragoș și Issei! 🙂
   Să ai parte de o zi plăcută și benefică! ❤

 1. Ha, ha! Foarte bine punctat! Iar dialogul epigramistic de la comentarii… este minunat! Bine zis: aștia nu merită să le mâncăm nici coliva! Ca de obicei, rămânem cu zisul… Ei fac tot ce știu mai bine, adică nimic bun pentru țara asta, pentru popor… Vai și amar!
  O zi minunată, dragă Petru! 🙂

  1. Trebuie să recunoaștem că sunt versați în a-și vrăjii electoratul cu promisiuni și pasămite preocuparea pentru nivelul lor de viață. Iar mulțimea pune botul și mulțumește partidului care i-a mărit venitul cu 200 lei, în timp ce ei râd în barbă și își adaugă 2000. Așa e normal că pot face față inflației pe care o întrețin.
   Să fi iubit și mereu iubitor, dragă Alex! 🙂

 2. Pe cand eram copil mi se parea ca anul care a venit parca duce lipsa de ceva si nu este la fel de frumos sau mai bine zis nu mai are atatea frumuseti ca anul ce a trecut. Intreband-o pe bunica am primit urmatorul raspuns : “Pe masura ce trec anii nici unul nu o sa fie mai frumos ca cel ce a trecut si cand te vei trezi la maturitate o sa ajungi sa-mi dai dreptate”.Acum fiind la batranete mereu imi aduc aminte de aceste vorbe si fara sa duc lipsa de speranta si pozitivism constat ca mai bine nu o sa vina dar mai rau tot mai evident. Oricum ne meritam soarta pentru ca atunci cand am avut sansa am votat ca orbii.Eu nu mai am asteptari de la nimeni caut sa-mi infrumusetez fiecare zi pe care o primesc in dar de la Dumnezeu. Felicitari pentru dialogul epigramistic, ma bucur ca intalnesc aici la tine oameni talentati care ne bucura sufletul si ne fac zilele mai frumoase. Tuturor tot binele si frumosul sa le poposeasca in suflete.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.