Din cronicile viitorului: Epilarea

Undeva pe Pământ, într-un viitor îndepărtat…

Alian a fost considerat diferit, încă de la naștere. Părinții au sesizat imediat câteva fire de păr pe căpușorul lui și au avut o presimțire rea. Chiar așa a și fost, fiindcă pe măsură ce creștea, băiețelului îi sporeau numărul de fire, care creșteau și în lungime. Degeaba i-au fost retezate cu foarfeca, ele apăreau din nou, mai dese și cu o creștere mai accelerată. Părinții erau îngrijorați și l-au dus la Centrul de Control al Sănătății, unde i s-au făcut toate analizele posibile.

Copilul era sănătos, dar nimeni nu-și putea explica apariția și creșterea continuă ale acelor fire dizgrațioase din cap. Din această cauză, Alian a ajuns să fie batjocorit de ceilalți copii, la școală era luat peste picior de băieți sau privit cu silă de fete. Ba mai mult, la vârsta majoratului părinții au observat că-i crește păr și subsuoară, iar apoi pe piept. De data asta era prea de tot! Au intrat imediat în Sistemul Mondial de Urgență, solicitând ajutorul celor mai mari specialiști. Pentru că, fără un tratament adecvat, băiatul risca să fie exclus din societate și mai ales să nu primească Certificatul de Zbor în Spațiu, unde erau reguli stricte privind sănătatea și estetica trupurilor celor examinați de comisie.

Total_pro_beauty_superblog_proba_2015

Au venit, rând pe rând, cei mai celebri doctori, savanți și cercetători în diferite domenii. L-au examinat fiecare cu atenție, s-au minunat de această ciudățenie, dar au plecat la fel de nelămuriți. În cele din urmă, când totul părea pierdut, s-a ivit un bătrân care le-a adus în suflet speranța mult așteptată. Le-a povestit omul că, în urmă cu multe secole, toți oamenii aveau păr pe aproape tot corpul. Dar nu se speriau, fiindcă dispuneau de metode cu care scăpau foarte simplu și rapid de el. Operațiunea se chema ”Epilare”, iar în locul de unde vine el există un muzeu cu un astfel de accesorii pentru epilat cu ceară, bine păstrate. Poate că ar fi bine să facă o vizită la fața locului.

incalzitor ceara dublu

Auzind această veste, familia s-a bucurat mult și l-au însoțit pe bătrân până la acel muzeu. A fost nevoie de o cerere către Guvern, pentru a scoate trusa de sub pază. Surpriza a fost extraordinar de mare când au văzut cum, urmând instrucțiunile de folosire ce erau atașate, părul lui Alian dispărea ca prin minune. Toate sursele mass-media au preluat această incredibilă știre, în care un băiat inocent a fost redat societății grație unor metode atât de vechi, încât se și uitase de existența și utilitatea lor.

Acest articol participă la competiția SuperBlog 2015

27 thoughts on “Din cronicile viitorului: Epilarea

  1. Trebuia sa ii faci cunostinta lui Alian cu Mitzura mea, il rezolva ea imediat! :)) Mult succes si o zi cu soare, daca nu-i afara, macar in inima sa fie!

  2. Buna dimineata, prieteni! O zi frumoasa si usoara si buna si cum o vreti voi, numai sufletul sa nu vi-l atinga in mod neplacut! ❤
    Good morning friends! A beautiful and gentle and good day and how you want it, not only soul you touch him unpleasantly! ❤



  3. Hahaha, fain materialul! Mi-a placut chestia cu Sistemul Mondial de Urgenta si problema parului buclucas… un fel de extrapolare a multor probleme fizice care nu dau unda verde socializarii cu bune rezultate.

    1. Atâta vreme cât avem păr pe corp, vor fi și soluții eficiente de eliminare a lui. Trebuie doar să alegem metoda cea mai bună.
      Să fii mereu iubită și iubitoare, dragă prietenă! 🙂

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.