20 thoughts on “Epigrama care mușcă (CXXXIV)

  1. E și asta un fel de prostituție mascată și încurajată de mass-media pentru o audiență mai mare. Nu cred, însă, că „feciorul” o să-și găsească o fraieră care să pună botul. 😉

 1. PS !
  Cu inima indurerata,
  postez si la tine
  ca s-a stins din viata
  mult apreciatul de mine,
  DEMIS ROUSSOS 😦 😦 😦

  Dumnezeu sa-L odihneasca in pace ! 😦
  Aliosa.

  1. E încă o pierdere mare a muzicii de calitate pe care o resimt milioanele de admiratori din întreaga lume. Noi, românii, cu atât mai mult cu cât Demis Russos era atras de țara noastră, pe care a vizitat-o în mai multe rânduri. Odihnească-se în pace!

 2. 1. Cum poate demonstra statutul de “băiat mare” ?
  2. Cine pisici îşi doreşte să facă pe profesoara cu un novice căruia-i mor “sentimentele” înainte să apuce să se exprime ? Că-mi amintesc ca ieri primul meu demers în direcţia asta : eşec lamentabil de proporţii cosmice. Mi-era ruşine să mai dau ochii cu respectiva. Şi, din auzite, majoritatea bărbaţilor au păţit cam la fel.

  1. La aceleași probleme m-am gândit și eu când am auzit o astfel de bazaconie. Anticipând probabil aceste îndoilei ale clientelei, individul a ținut să precizeze că a făcut ceva școală sexuală în prealabil, pentru a evita eșecul. Dacă a fost doar teorie, nu-l ajută aproape deloc, iar dacă a fost cu practică, nu mai e virgin.

 3. Doamne, mulţi ciudaţi mai sunt în lumea aceasta!
  Te îngrozeşti ce mai au unii de vândut. Vând orice, numai bani să iasă! Numai să aibă cui. 😛

  O săptămână excelentă îţi doresc, Petru! 🙂

  1. Ideile sunt ca semințele pe care le luăm de la țăranii din piață. Nu știi niciodată dacă iese din pământ ceea ce ai cerut sau cu totul altceva. 😉
   O zi superbă îți doresc, Ștefania! 🙂

 4. Eu cred ca e bine sa ne gandim ca si baietii pot avea dreptul la virginitate, nu numai fetele. Desigur, mai dificil de probat anatomic insa nu e obligatoriu nici la fete sa existe la toate cine stie ce urme speciale din cate am citit in revistele Seventeen si Glamour. Adica nu cred ca virginitatea e definibila printr-un simplu detaliu anatomic care mai trebuie si probat in instanta, inclusiv instanta opiniei publice.

  1. Eu personal nu as incerca sa ma incurc vreodata cu virgini/virgine deoarece mi se pare ca pt asa ceva trebuie sa fiu educat special. De gen ca sa pot ocupa un post de nivel manager de Vestale…asa ceva e peste capacitatile mele scolaresti plus nu am nici pile sau mentori nici manuale serioase in domeniul respectiv. Zau, eu sunt ff constient in legatura cu joburile si posturile pe care as putea eu personal sa le indeplinesc intr-o societate, chiar si daca tinem vont de principiul ala al lui Peter ca maj ajungem in functia noastra de maxima incompetenta oricum. Insa la mine maxima incompetenta ar fi nivel de sef de birou cu dosare intr-o firma cu maxim 4 angajati, nu presedinte de tara sau manager de templu de Vestale.

   1. Se spune că fata simte o afinitate deosebită față de băiatul care o deflorează și nu-l uită niciodată. E un aspect psihologic pe care poate să-l aibă și băiatul, atunci când își amintește de primul lui contact sexual. Dar e vorba numai de consecințe mentale, nu și fizice.
    Anunțul acestui tânăr român despre vânzarea virginității sale a apărut și pe micile ecrane de la noi. Așadar, a luat amploare.

 5. Am citit in presa din chioscurile din gari si colturi de strada ca afinitatea respectiva e bazata pe oxitocina, care se elibereaza in creier in urma contactelor sexuale atat la barbati cat si la femei, desi la femei in cantitati mai mari decat la barbati, plus nu numai in urma primului contact sexual dar si al celor ulterioare, desi nu stiu daca la toate, sau daca depinde daca persoana are sau nu orgasm, adica nu stiu in ce faza a contactului sexual respectiv se
  elibereaza, plus nu stiu daca se elibereaza in aceleasi cantitati de fiecare data sau in legatura numai cu acelasi partener, fie el primul sau al treilea, sau de ce depinde, ca nu e singura substanta care se elibereaza in creier in timpul contactelor sexuale, cred ca e ceva ff complicat. Oricum am citit ulterior in revistele de business, (din care studiez eu ce mai e nou in psihologie), ca oxitocina e numit hormonul atasamentului si loialitatii, (presupun si de un brand, adica nu numai o persoana), si acel hormon te face sa fii atasat si fidel intr-un cuplu sau fata de o marca de masina sau de poseta, plus mai rau, sa nici nu suferi asa alte branduri. Femeile elibereaza multa oxitocina si dupa ce nasc un bebelus in perioada alaptarii, dar si noii tati elibereaza si ei oxitocina dupa ce se intalnesc cu bebelusul, plus cantitatile sunt tot asa ceva mai mici decat la femei insa mai mari la ambii decat in urma contactelor sexuale, astfel incat sa dureze aprox 3 ani pana se naste viitorul bebelus, si tot asa se mentine si loialitatea in mai multe cupluri, plus toti vor ca copiii lor sa ia premiul unu, nu al vecinilor…desi si copiii sunt special creati asa ca sa para mai dragalasi in ochii tuturor in primii 3 ani de viata, mai bucalati la fata plus cu ochii asa mai mari, astfel incat sa nu ne
  suparam prea tare daca cei ai vecinului iau premiu unu si sa-i felicitam si pe ei. Este un hormon ff civilizator dupa parerea mea, si faptul ca femeile au mai mult arata si ca femeile sunt o forta civilizatoare in societate plus este bine ca sa fie ele in leadership. (Asta am citit-o in revistele de politica globala). Desi suna cam biologic, insa mie personal biologia de clasa a 7a mi se pare o materie mai simplu de inteles decat chimia sau fizica nucleara
  relativista…desi nu e de loc simpla daca incerci sa combini si alte materii cu ea, de ex am stat sa ma uit la un documentar despre niste oameni de stiinta care se straduiau sa cerceteze de ce renul Rudolph al lui Mos Craciun are nasul rosu, si explicatiile erau asa de complicate ca nu am inteles nimica, desi ei pareau fericiti acolo in film ca gasisera asa niste date care iluminau intreaga chestiune ! Plus si renii pe care cercetau acolo pareau relaxati si bine hraniti si bine ingrijiti, adica nu pareau niste experimente neconforme cu acordurile internationale sau cu drepturile animalelor. (Ca altfel nu m-as fi uitat eu la film plus sa mai incerc sa si inteleg ceva.).

  1. E într-adevăr un subiect amplu și mulți cercetători l-au abordat, scriind apoi tomuri întregi de rezultate și concluzii. Mă amuză cei care s-au ocupat de nasul roșu al lui Rudolph și mă întreb ce fonduri au cheltuit pentru această problemă esențială. Se vede treaba că nici o temă nu este neglijată, oricât de minoră ar părea ea la prima vedere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.